Ova djevojka ima prelijepo lice, no svi raspravljaju samo o njezinom tijelu

Ova djevojka ima prelijepo lice, no svi raspravljaju samo o njezinom tijelu
9K
Kad biste pogledali samo njeno lice, rekli biste da je najobičnija djevojka koja se ni po čemu ne razlikuje od ostalih djevojaka svojih godina. Zaista ima prelijepo anđeosko lice, no ono nije zaslužno za njenu slavu.

Ime joj je Julia Vins i ima 21 godinu, a zbog svog nabildanog tijela je zovu "Mišićava Barbie". Fotografije koje vidite dolje su nisu nikakve montaže, to je stvarno ona. Na trećoj slici možete vidjeti kako je izgledala 2012. godine, prije svoje transformacije.

Ruskinja se već neko vrijeme bavi bodybuildingom i dizanjem utega. Mnogi se slažu da je čeka uspješna karijera i da će postati jedna od zaštitnih lica ovih disciplina. Iza ovakvog tijela stoji puno, ali zaista puno napornog treninga. Iako joj se mnogi dive, postoje i oni kojima se njeno tijelo ne sviđa, ne smatraju ga ženstvenim. Julia je navikla na takve komentare i objasnila: "Bavite se onime što volite, što vas ispunjava. Nemojte se previše obazirati na to što drugi misle o vama. One koji vas mrze, vrijeđaju i kritiziraju obično imate upravo zbog toga jer ste uspješni.

Julia je s treninzima počela već kad je napunila 15 godina. Tada još nije imala velike planove pa je zbog toga i sporije napredovala. Sada joj treninzi izgledaju potpuno drukčija, kao i prehrana. Trenira pet puta u tjednu, a dnevno unosi 150 grama proteina. Najviše jede ribu, jaja, piletinu, govedinu i rižu. Mliječne proizvode i šećere izbjegava.

Mlada Ruskinja je zbog svog nesvakidašnjeg izgleda postala i zvijezda na internetu. Na Facebooku ima preko 300 tisuća obožavatelja, a na Instagramu je prati čak 620 tisuća ljudi.