Muškarac napustio ženu i djecu kako bi mogao postati 6-godišnja djevojčica

Muškarac napustio ženu i djecu kako bi mogao postati 6-godišnja djevojčica
3K
Iako društvo nije više toliko strogo kad je riječ o odnosu prema transrodnim osobama, neki slučajevi itekako uzburkaju javnost. Jedan od takvih slučajeva je i onaj 48-godišnjaka koji je odlučio napustiti svoju obitelj (ženu i 7 djece!), a kladimo se da nikada niste čuli čudniji razlog.

Naime, Stefoknee Wolscht je nakon 23 godine braka odlučila da joj je dosta svega. Otvorila je dušu i sve priznala svojoj supruzi - ne samo da je transrodna, nego je i... šestogodišnja djevojka?! U jednom intervjuu je rekla: "Ne mogu poreći da sam u braku i da imam djecu, no krenula sam naprijed i sad sam opet dijete."

Njena supruga se nije pomiriti s činjenicom da joj muž odjednom tvrdi da je 6-godišnja djevojčica pa je dala ultimatum - da prekine s tom pričom ili da ih napusti. "Stefoknee" je odabrala ovo drugo jer je rekla da je nemoguće prestati biti nešto što ona zapravo je. Da priča postane još čudnija - izjavila je da sada živi s ljudima koji su je "posvojili". Bračni par kod kojeg živi ima unuku koja je oduvijek htjela imati mlađu sestru pa su pomislili da bi Stefoknee bila savršena za tu ulogu. Sada se zajedno igraju i imaju sretno "djetinjstvo".

Stefoknee je u intervjuu priznala da je 2009. godine, kada je napustila obitelj, razmišljala i o samoubojstvu. Kaže da odluka nije bila jednostavna, ali je to morala učiniti kako bi postala 6-godišnjakinja. 2012. godine je pokušala počiniti samoubojstvo na dan kćerina vjenčanja jer je od nje tražila da dođe normalno odjevena, kao muškarac, tj. kao njen otac.

Najnovije