Lik se preselio u novi stan pa u njemu otkrio nešto što nikako nije očekivao

Lik se preselio u novi stan pa u njemu otkrio nešto što nikako nije očekivao
8K
Kada se uselite u novu kuću ili stan, obično znate što možete očekivati. Tu i tamo se nađe nešto što je prethodni stanar mijenjao ili popravljao, a ponekad preuređivanje i sami isplanirate. Jedan muškarac je na internetu podijelio slike i napisao što se njemu dogodilo kad se preselio u novi stan. Otkriće ga je poprilično iznenadilo.

Kad je tek došao u novi stan, nije imao pojma što se zapravo nalazi ispod njega. Iako je zgrada bila malo starija, sobe su bile u dosta dobrom stanju i što je najbolje - bile su velike. Svoje stvari je malo po malo slagao na svoja mjesta, a onda je na podu ispred kupaonice primijetio vrata koja prije zbog starog tepiha nije mogao vidjeti. Odlučio ih je otvoriti te je pronašao nešto što nikad nije očekivao.

Najprije je vidio samo naslagane stvari, uglavnom alate, pa je pomislio da je ovo nekakva manja ostava, no onda je ugledao još nešto. Bile su tu i stepenice koje su vodile do misterioznih prostorija koje su se nalazile ispod čitavog stana. Shvatio je da je praktički dobio još jedan stan i to podzemni.

Pozvao je prijatelja kako bi mu pokazao što je pronašao. Dok su hodali po hodnicima, ugledali su još jedan prolaz do sobe u kojoj su vidjeli grafit na zidu što je značilo da je netko prije njih nedavno pronašao ovo mjesto, vjerojatno prethodni stanari koji mu ništa nisu rekli o ovom podzemnom stanu. Muškarac je nakon svog otkrića počeo razmišljati o preuređenju ovih soba. Bio bi to stvarno zanimljiv "podrum".