Jeste li znali da su svi ovi poznati glumci zapravo slavenskog podrijetla?

Jeste li znali da su svi ovi poznati glumci zapravo slavenskog podrijetla?
11K
https://www.youtube.com/watch?v=cjSl-kt4n0Q
Sve ove glumce vidjeli ste u popularnim filmovima i serijama, no možda niste znali da su svi oni slavenskog podrijetla.

Za Ashtona Kutchera ne trebamo previše toga pisati, njega zna cijeli svijet, no samo rijetki znaju da ima europske korijene, točnije češke. Otac mu je češkog podrijetla, a majka češkog, njemačkog i irskog.

David Boreanaz poznat je po svojim ulogama u serijama "Buffy, ubojica vampira" i "Kosti". Prije nego što su promijenili prezime, obitelj se prezivala Berginc (slovensko prezime). Majka mu je slovačkog podrijetla.

Eric Bana glumio je u mnogim poznatim filmovima poput "Troje" i "Hulka", a rođen je s prezimenom Banadinović. Njegov otac Ivan, s Ericovom je bakom 50-ih godina emigrirao iz Hrvatske u Njemačku, a potom u Australiju. Eric je izjavio da se na službenim dokumentima još uvijek zove Eric Banadinović.

Leonardo DiCaprio, glavna zvijezda mnogih filmova, također je slavenskih korijena. Njegova baka Yelena Smirnova je iz Rusije, a i sam Leonardo za sebe kaže da je napola Rus.

Tu je još i poznati glumac Joe Manganiello. Majka mu je iz Hrvatske (Susan Bračanov), a talijansko prezime je naslijedio od oca koji je podrijetlom iz Napulja.

Najnovije