Ovo su bradate žene koje su odlučile da se neće više brijati, a otkrile su i zbog čega

Ovo su bradate žene koje su odlučile da se neće više brijati, a otkrile su i zbog čega
8K
Razlike među spolovima u današnjem društvu nisu više toliko izražene kao u prošlosti. Čak ni promjena spola nije više nikakvo čudo nego zahvat za koji su se odlučile tisuće ljudi. Jedna stvar je ipak ostala još uvijek ista. Za žene se uvijek smatralo da ne bi trebale imati dlake na licu jer to ljudi jednostavno nisu smatrali ženstvenim i privlačnim. Međutim, postoje rijetki slučajevi u kojima ženama rastu brkovi i brada kao i muškarcima, a od sramote je moraju brijati i skrivati debelim slojem šminke.

Rose Geil (prve dvije slike) nije jedna od njih. Ima brkove i bradu, no odlučila je da se neće brijati. Bar ne često. "Osjećam se ženstveno, pogotovo otkako sam pustila bradu. Nema to veze s fizičkim izgledom, sve ovisi o vlastitom stavu i davanju slobode samom sebi da budeš ono što jesi. Definitivno se osjećam kao žena, osjećam se sexy.", objasnila je Rose koja je zbog svoje odluke morala čitati svakakve komentare na svojim profilima na društvenim mrežama.

Međutim, postoje i oni koji su reagirali vrlo pozitivno: "Dobila sam i ponude za brak, nudili su mi avionske karte kako bih posjetila, slali su mi i svoje neprimjerene privatne fotografije... Bilo je tu svačega."

Još jedna od ovakvih žena zove se Harnaam Kaur (zadnje dvije slike) koja je zbog izrugivanja na račun njenog izgleda pokušala počiniti samoubojstvo. Sve se promijenilo kad je konačno prihvatila svoj izgled i odlučila pustiti bradu. "Bila sam toliko blizu toga da se ubijem, no sada mi ne smeta kada me netko zove bradatom. Bradate žene su hrabre, jake, lijepe, iskrene, ljubazne, sexy... Zašto to ne bih bila i ja?"