Čudak je konačno pronašao svoju pravu ljubav, na slikama ćete vrlo brzo shvatiti da nešto nije u redu

Čudak je konačno pronašao svoju pravu ljubav, na slikama ćete vrlo brzo shvatiti da nešto nije u redu
19K
Dirk je odrasli muškarac koji ne želi svoje roditelje upoznati s djevojkom s kojom živi već neko vrijeme, a kada vidite slike, shvatit ćete i zbog čega.

Njegova djevojka je silikonska lutka. Ponosno je prikazuje na blogu u kojem piše o njihovom zajedničkom životu. Zove se Jenny, a u njegov život je ušla kada ju je kupio nakon teškog i vrlo emotivnog prekida s bivšom djevojkom. Bio je vrlo usamljen pa je tražio nešto što bi ga seksualno zadovoljilo, no kada ju je vidio, odmah se zaljubio. Pokušao je i "razgovarati" s njom te priznao da je osjećaj odličan i da s njom puno lakše razgovara nego s bivšim ženama i djevojkama. Nakon nekog vremena ju je odlučio i "oženiti".

Dirk svojoj Jenny kupuje odjeću i obavlja kućanske poslove umjesto nje, no nitko osim njega ne zna za njihov zajednički život. Krije ju od susjeda, a za Jenny ne zna ni njegovo dijete iz prošlog braka. Na kraju je ipak dopustio jednom fotografu da uđe u njegov stan i slika njega i njegovu "ženu", no samo pod jednom uvjetom - da se na fotografijama ne vidi njegovo lice.