Rusi začudili ostale turiste: Žena rodila bebu u vodi, muž i stariji muškarac nosili dijete na plažu

Rusi začudili ostale turiste: Žena rodila bebu u vodi, muž i stariji muškarac nosili dijete na plažu
22K
Dok većina trudnica nervozno čeka porođaj u bolnici, neke žene to obavljaju na drugi način. Jedna Ruskinja je pred mnoštvom turista rodila dijete na egipatskoj obali Crvenog mora.

Seriju fotografija izradio je Hadia Hosny El Said koji je neobičnu scenu ugledao s balkona ujakovog apartmana. Slikao je novopečenu mamu, tatu koji je bio uz nju te starijeg muškarca koji je novorođenče odnio na plažu. Hadia je saznao da je stariji muškarac zapravo doktor koji se specijalizirao za porođaje u vodi, što znači da je sve ovo bilo planirano i dogovoreno. To se vidi i po reakciji majke koja je u bikiniju izašla iz vode kao da je to uopće nije iznenadilo.

Čini se da je u vodi sve prošlo u najboljem redu, a svoga mlađeg bracu ili seku upoznalo je i starije dijete ruskog bračnog para koje je čekalo na plaži. Motivi nisu poznati, no neki misle da je mladi par namjerno htio "biblijski porođaj" u Crvenom moru koje se spominje i u Svetom pismu. Fotografije su se brzo proširile internetom i ostatku svijeta pokazali jedan nesvakidašnji porođaj.

Najnovije