16-godišnjak je poginuo u prometnoj nesreći, a njegova majka je godinu dana kasnije dobila važno pismo

16-godišnjak je poginuo u prometnoj nesreći, a njegova majka je godinu dana kasnije dobila važno pismo
14K
Svakom roditelju je gubitak djeteta najveća noćna mora. Da život ponekad jednostavno nije fer zna i Anna Hutt koja je izgubila svoga 16-godišnjeg sina. Njen sin Payton stradao je na motociklu.

Nesreća se dogodila samo nekoliko tjedana nakon što je dobio svoju prvu privremenu vozačku dozvolu. Iako njegova majka nije bila presretna s njegovom odlukom, Payton je prije toga u formularu označio da želi donirati svoje organe u slučaju da doživi kobnu prometnu nesreću. Ta odluka je njegovu majku par godina kasnije bar malo utješila.

Naime, godinu dana nakon nesreće, stariji muškarac, Gary, koji je dobio Paytonovo srce, poslao joj je njegovoj majci pismo. Iako je dugo čekao transplantaciju, nikad nije pomišljao da bi ga mogao spasiti organ mladića koji je imao samo 16 godina. Tragična smrt tinejdžera dala mu je priliku za novi život, a odlučio se osobno zahvaliti Paytonovoj majci koja je 3 godine nakon nesreće imala priliku ponovno čuti otkucaje srca svoga preminulog sina.

Još više ju je utješila vijest da Gary nije jedina osoba koja je dobila novu priliku. Paytonovi organi spasili su još 6 osoba koje je također upoznala i koji su je uspjeli bar malo utješiti.