Ova žena je žrtva jedne od najgorih operacija nosa ikad, pogledajte što su joj doktori učinili

Ova žena je žrtva jedne od najgorih operacija nosa ikad, pogledajte što su joj doktori učinili
17K
Ljudi idu na estetske operacije s nadom da će kasnije izgledati bolje, no takvi zahvati mogu imati i vrlo loše posljedice. Jedna žena iz Tajlanda je to naučila na najgori moguć način. Išla je na korekciju nosa, a doživjela katastrofu.

Na internetu je podijelila slike neobjašnjivog rezultata zahvata. U nos su joj ugurali silikonski implantat koji se kasnije vidio, kao i rupa u kojoj je bio uguran. Žena kaže da je kasnije došlo i do infekcija i upala te da je ovo bilo vrlo bolno iskustvo. Implantat je trebao promijeniti oblik nosa, no nikome nije jasno zašto su ga kirurzi ostavili na vidljivom mjestu.

Žena se kasnije vratila u istu bolnicu, no tamo nisu priznali svoju grešku te su joj odbili pomoći. Morala je naći druge doktore, u Bangkoku, kako bi joj maknuli ovaj katastrofalni implantat. Morat će ići na još operacija jer sada ima rupu na gornjem dijelu nosa. Ove fotografije je podijelila kako bi upozorila druge ljude i pokazala što se dogodi kada odlučiš obaviti jeftinu estetsku operaciju.