Maskirani muškarac učinio je veliku pogrešku kad je odlučio upasti u dom ovog 9-godišnjeg dječaka

Maskirani muškarac učinio je veliku pogrešku kad je odlučio upasti u dom ovog 9-godišnjeg dječaka
10K
Nitko ne želi imati posla s provalnicima, pogotovo ne djeca. 9-godišnji Shane se našao u takvoj situaciji kada je bio sam kod kuće, no odlično se snašao, a cijela ova priča malkice podsjeća na filmski klasik "Sam u kući".

Shane Shafer živi sa svojom obitelji u američkom gradu Lincolnu. Jednog dana ostao je sam kod kuće kada je njegova majka skoknula do škole kako bi pokupila ostalu djecu. Shane je za svoje godine bio dosta samostalan pa je mislila da neće biti problema. Međutim, nešto se ipak dogodilo. Odmah nakon što je otišla, Shane je čuo čudne zvukove i primijetio da nepoznata osoba s maskom pokušava otvoriti ulazna vrata. Provalnik je u tome i uspio, a Shane je ispričao što se nakon toga dogodilo: "Činilo se da nije htio ništa ukrasti. Htio je mene. Počeo je polako hodati prema meni i cijelo vrijeme me gledao u oči."

Preplašeni dječak je odmah počeo bježati na gornji kat kuće. Od straha nije znao što učiniti, no onda se sjetio da zapravo nije bio sam u kući. Bila je tu i njihova kujica. Zvao ju je, a ona je odmah dotrčala i bacila se na provalnika koji je dječaka lovio po kući.

Kada je vidio da mu je plan propao, muškarac je izašao iz kuće i pobjegao. Shaneu nije dugo trebalo da potrči do susjeda koji je potom nazvao policiji i dječakovoj majci javio što se dogodilo. Priznala je da nije bilo pametno ostaviti 9-godišnjaka samog kod kuće, no imali su sreće jer je kujica Baby Girl otjerala provalnika i postala prava junakinja.

Najnovije