Posljednja želja ove umiruće djevojčice bila je imati mačića

Posljednja želja ove umiruće djevojčice bila je imati mačića
8K
Životinje su dio naših života i svatko tko ima ljubimca potvrdit će koliko im veselja i ljubavi ta bića pružaju. Istraživanja su čak potvrdila da ljudi koji imaju ljubimce mogu iskusiti znatan pozitivan utjecaj tih životinja na njihovo emocionalno i fizičko zdravlje.

Djevojčica Kylie je voljela životinje i zbog toga je njena želja da ima mačića bila očekivana. Htjela je posvojiti mačića i brinuti o njemu, iako je vodila bitku s rakom. Njena obitelj, koja je već imala 5 ljubimaca, u početku je oklijevala, ali svi su željeli ispuniti želju bolesne djevojčice. Njen je otac kontaktirao prihvatilište za životinje u kojem je jedna mala maca čekala posvojenje. Kada je Dotty došla u prihvatilište bila je vrlo krhka i slaba. Osoblje je dalo sve od sebe da maca ozdravi. Tada su dobili informaciju o bolesnoj djevojčici Kylie, koja je gubila bitku s opakom bolešću. Odmah su odveli Dotty kod Kylie kako bi bila s njom tijekom njenih posljednjih dana. Djevojčica se neizmjerno obradovala i ona i Dotty su bile nerazdvojne iduća dva i pol dana.

Kylie je osjetila da joj se bliži kraj pa je zatražila od svoje obitelji da brinu o maci, kojoj su dali novo ime – Eliza. Nakon što je Kylie preminula, maca Eliza im je pružala veliku utjehu. Kad god bi osjetila da je majka Robin tužna, prišla bi joj i sklupčala se pored nje. Mala Eliza za njih nikada nije bila samo ljubimac nego i nit koja ih povezuje s Kylie.

Najnovije