Žena prošla kroz nevjerojatnu promjenu kako bi spasila život bolesnom mužu

Žena prošla kroz nevjerojatnu promjenu kako bi spasila život bolesnom mužu
7K
Kad biste saznali da netko vama važan ima ozbiljnu bolest, učinili biste sve kako biste mu pomogli, zar ne? Kako biste se osjećali da znate da ste mu upravi vi jedina nada? Cynara Stalenhoef iz australskog Pertha bila je jedina nada za svog muža, no nije mu mogla pomoći dok nije učinila nevjerojatnu promjenu.

Cynara i Matt Stalenhoef bili su u sretnom braku, no onda je Matt saznao da ima rijetki genetski poremećaj koji loše utječe na njegove bubrege. Doktori su mu rekli da mu je život ugrožen i da će morati naći novi bubreg. Imali su sreće jer je njegova žena iste krvne grupe kao i on, no rečeno im je da zbog viška kilograma u tom trenutku nije pogodna za transplantaciju. Imala je 108 kilograma, a doktori su procijenili da bi trebala doći do 72 kg kako bi mogli obaviti transplantaciju bubrega.

Imala je težak zadatak, no Cynara je uspjela. Počela je s trčanjem, vježbama, promijenila je prehranu... Skinula je čak 45 kilograma te se nakon toga osjećala odlično. Izgled joj se skroz promijenio.

Mattu se stanje pogoršalo, no čini se da će uskoro dobiti novi bubreg.

Najnovije