Mladolika baka otkrila tajnu svoga izgleda, malo tko joj vjeruje kad kaže koliko ima godina

Mladolika baka otkrila tajnu svoga izgleda, malo tko joj vjeruje kad kaže koliko ima godina
8K
Kada ljudi čuju riječ "baka", obično pomisle na staricu sa sijedom kosom. Zadnja stvar koju bi očekivale je zgodna plavuša koja izgleda kao da je upravo došla sa slikanja za časopis. No, takva osoba stvarno postoji, a zove se Gina Stewart.

Ova žena izgleda kao da je gotovo duplo mlađa. 47-godišnjakinja kaže da nije imala estetske operacije i da je njen izgled prirodan. Otkrila je i svoju tajnu za koju tvrdi da joj je pomogla da očuva mladoliki izgled - izbjegava kemikalije u hrani i ostalim proizvodima, nikad ne jede i ne pije iz plastičnih boca ili posuda. Sve mora biti što prirodnije.

Od hrane preferira onu biljnog podrijetla, isto vrijedi i za kozmetičke proizvode i kreme. Nikad u životu nije popila kavu ili alkoholno piće i popušila cigaretu. Dnevno popije 2 do 3 litre vode, a na gotovu hranu ni ne pomišlja. Sve priprema sama, a jelovnik joj se uglavnom sastoji od voća, povrća, svježeg mesa, jaja, avokada...

U očuvanju kilaže i dobrog izgleda pomaže joj i vježbanje u teretani, kaže da joj je 10-20 minuta dnevno sasvim dovoljno. Gina je majka 27-godišnjaka, 25-godišnjaka i 22-godišnjakinje, a ima i unučicu staru 10 mjeseci.

Najnovije