"SRODNE DUŠE" Susjed je pristao napraviti rupu u ogradi kako bi njihovi psi mogli biti zajedno

"SRODNE DUŠE" Susjed je pristao napraviti rupu u ogradi kako bi njihovi psi mogli biti zajedno
8K
Psi su vjerojatno jedina stvorenja na svijetu koja više brinu o svojim vlasnicima nego o sebi. Njihova ljubav je bezuvjetna, a sve što traže je malo pažnje, hrane i vode. No, iako obožavaju svoje vlasnike i sebe smatraju dijelom obitelji, psi vole i društvo drugih pasa...

Hailee Graham i njen muž morali su nagovoriti susjeda da naprave rupu u ogradi kako bi se njihova Potate mogla družiti sa svojom "rodnom dušom". Kujica koja je nekad bila lutalica pronašla je novi dom, ali i prijatelja (možda i ljubav?) u susjedstvu, psa Vernona. Jedini problem bila je visoka drvena ograda zbog koje se nisu mogli često družiti, pa čak ni vidjeti.

Kad je jednom bila vani, vlasnica Hailee je primijetila da Potate i Vernon istovremeno kopaju rupu, i to na isto mjestu, samo kako bi se mogli vidjeti. Čitavu je situaciju objasnila susjedu pa su odlučili napraviti rupu i postavi prozirna vrata za svoje pse kako bi se mogli vidjeti i družiti kad god žele. Sigurni smo da će sada provesti puto vremena zajedno. :)