Mama je u školi saznala da njena kćer zadirkuje ostale učenike, na internetu je napisala kako ju je kaznila

Mama je u školi saznala da njena kćer zadirkuje ostale učenike, na internetu je napisala kako ju je kaznila
11K
Amanda Mitchell mama je iz Kanade koja se našla u škakljivoj situaciji nakon što je u školi saznala da njena kćer Hannah psihički zlostavlja kolegicu iz razreda. Iako ju je vijest pomalo šokirala, znala je mora nekako reagirati. Na Facebooku je objavila priču o tome kako je svojoj Hanni očitala lekciju, a njena objava izazvala je puno pozitivnih reakcija. Pročitajte što je mama učinila.

"Obično ne objavljujem ovakve stvari no Hannino ponašanje me jako razočarala, morala sam ovo podijeliti s vama.

Da skratim priču, u petak me nazvala njena profesorica i ispričala mi kako se Hannah ponaša u cijeli tjedan. Nekoliko puta su je vidjeli kako se šeće po hodnicima za vrijeme nastave. Zadirkivala je jednu od svojih prijateljica i stvarno joj povrijedila osjećaje, a čak je i profesorima pričala gluposti o drugim profesorima. Općenito se ponašala kao šupčina. Da, napisala sam "šupčina". Zašto? Zato što se stvarno tako ponašala.

Rezultat svega toga je - prazna soba. Trenutno nema ništa. Dobrodošla u maminu kaznionicu, mala. Cijeli tjedan će nositi istu odjeću koju ću prati nakon što legne u krevet, no neću joj to reći. Prestroga kazna? Mislim da nije. Ako nastavi ovako kršiti zakon, rezultat je zatvor, a to nikako ne želim svojoj djeci. Mislim da je problem ove generacije nedovoljno kažnjavanje. "Kažnjavanje je loše, trebali bismo samo podržavati djecu i ignorirati loše ponašanje!" - e pa neće moći, bar ne u ovoj kući!

Hannah će morati zaslužiti da joj vratim stvari. Ovaj tjedan će svaki dan 50 puta napisati 'Neću lagati. Bit ću dobra prema drugima. Lijepo ću se ponašati u školi. Sama odlučujem o svojim postupcima (prijateljicu je okrivila za svoje loše ponašanje). Sama odgovaram za svoje postupke.' Neka na teži način nauči da nije dobro ponašati se kao šupčina."

Najnovije