Dvije godine nakon što su sliku preminule majke poslali s porukom u boci, dobili su dugo očekivan odgovor

Dvije godine nakon što su sliku preminule majke poslali s porukom u boci, dobili su dugo očekivan odgovor
4K
Iako svi znaju za one fore s porukama u boci, malo tko zaista odluči poslati svoju poruku u svijet. Obitelj iz ove priče je to učinila, a nakon dvije godine dobili su neočekivan odgovor.

Brat i sestra izgubili su majku prije dvije godine pa su svoju tugu jednim dijelom htjeli izliječiti porukom u boci u koju su stavili fotografiju svoje preminule majke zajedno s kratkom porukom:

"Ako nađete ovu bocu, molimo Vas, nazovite broj ili pošaljite poruku. Boca je svoj put krenula iz Atlantic Beacha u Sjevernoj Karolini (SAD)."

Njih prvi pokušaj je propao. Samo sat vremena nakon što su bocu bacili u ocean, javila im se žena koja ju je pronašla na istoj plaži, nedaleko od mjesta gdje su je bacili u vodu. Čuli su se, a žena ima je rekla da će idući dan ploviti na brodu pa je obećala da će bocu ponovno baciti u ocean. Ovaj put je boca puno više proputovala - gotovo 6200 kilometara. Dvije godine nakon tog dirljivog trenutka kada su sliku svoje majke poslali u svijet, javile su im se osobe koje su bocu pronašle na obali Maroka. Puno im je značila činjenica da im se netko stvarno odlučio javiti.

Najnovije