Manekenka je šokirala ljude dojenjem na modnoj pisti, no jedan komentar je sve promijenio

Manekenka je šokirala ljude dojenjem na modnoj pisti, no jedan komentar je sve promijenio
14K
Manekenka Mara Martin završila je na naslovnicama nakon što je nedavno dojila bebu na modnoj pisti tijekom Sports Illustrated revije kupaćih kostima. Ovo je nešto što posjetitelji nikako ne očekuju na modnoj reviji pa su na neki način bili i šokirani kada su vidjeli Maru. Mnogi su bili zgroženi nakon što se vijest proširila u medijima, no komentar jedne od njenih prijateljica je mnogima promijenio mišljenje i "otvorio oči".

Samantha Montroy Purucell je napisala:
"Za ljude koji pišu negativne komentare: Mara je moja najbolja prijateljica. Svakog dana je provela 12 sati u štiklama, a u međuvremenu je u rukama nosila svoju bebu tešku 9 kg. Ostatak ekipe je obožavao njenu bebu, čak su joj predložili da je nosi u rukama na jednoj od revija. Kad je došlo vrijeme za modnu pistu, Mara je dojila. Voditelj je predložio da bebu ponese sa sobom na pistu. Nije bilo planirano. Poslije toga mi je slala poruke sve ushićena... No, nije to bilo ništa loše. Beba je bila gladna. Kraj priče.

Je li zaista potrebno vidjeti ženu s protezama za noge na modnoj listi? Ne, ali su svejedno to učinili i bilo je zaista lijepo. Cijela poanta Sports Illustrated revije bila je prikazati sve tipove žena, uključujući i mame. Ostavili su jasnu poruku: Mame bi trebale biti u mogućnosti dojiti bebe - bilo kad, bilo gdje i bilo kako, bez straha da će se pojaviti grupa svađalica za tipkovnicama koji će komentirati nekoga koga uopće ne poznaju jer nemaju pametnijeg posla. Mara je divna mama, žena i prijateljica. Zaslužuje vašu podršku."