Student je noću hodao 22 kilometra kako bi stigao na posao, šef mu je priredio iznenađenje

Student je noću hodao 22 kilometra kako bi stigao na posao, šef mu je priredio iznenađenje
5K
20-godišnji Walter Carr preselio se u gradić Homewood nakon što su on i njegova majka zbog uragana Katrina izgubili kuću. Nedavno je pripremao za svoj prvi radni dan u tvrtki koja se bavi selidbama, no nije imao sreće jer mu se auto iznenada pokvario.

Walter nije imao izbora. Nije htio tako lako odustati od posla i prilike koja mu se pružila pa je u ponoć pješice krenuo na posao kako bi na vrijeme stigao do svog odredišta. Do posla je imao čak 32 kilometra pa nije bilo jednostavno po mraku prevaliti toliki put, no isplatilo se.

Nakon što je prešao više od pola puta, pojavili su se policajci koji su ga došli pitati je li sve u redu. On im je ispričao što se dogodilo, a dobri policajci su ga odlučili počastiti doručkom te ga odvesti do mjesta gdje je jednoj obitelji trebao pomoći oko selidbe. Kad je Walter stigao, vlasnica nije mogla vjerovati kad je čula priču o mladiću koji je propješačio 22 kilometara kako bi stigao na posao.

Žena je na internetu pokrenula malu humanitarnu akciju u kojoj su mu skupili čak 34 tisuće dolara iako je planirala prikupiti 2 tisuće za stariji automobil. No, to nije sve. Kad je šef tvrtke za koju Walter radi čuo njegovu priču, odlučio mu je pokloniti vlastiti automobil! Student nije mogao vjerovati što mu se dogodilo. Osim novčane pomoći, dobio je i automobil. Trud se itekako isplatio.

Najnovije