Lik je slikao kako se godinama pokušavao riješiti ptica, no one su ga svaki put pobijedile

Lik je slikao kako se godinama pokušavao riješiti ptica, no one su ga svaki put pobijedile
8K
Kada ptice jednom nađu savršeno mjesto za gnijezdo, teško će od njega odustati. Zna to i muškarac s nadimkom "atomicrabbit2" koji je na internetu podijelio slike rata između njega i ptica koje su ga svaki put do sad pobijedile. Već godinama ih se pokušava riješiti, no jednostavno ne ide...

"Kupili smo novu kuću koja ima grijanje na plin i ispušni ventil blizu stražnjih ulaznih vrata. Problem je u tome što su ga ptice prepoznale kao savršeno mjesto za izradu gnijezda. Zaštićen je krovom i zbog grijanja je topao."

Njegova bitka s pticama počela je još u kolovozu 2014. godine kada su se njegovi "mali neprijatelji" prvi put pojavili. Od tada ih se pokušao riješiti na puno različitih načina - plašenjem, postavljanjem rešetki, bodlji, plastične sove koja ih je trebala dodatno uplašiti... no ništa nije pomoglo. :)

"Srpanj 2018: Još jednom sam zatvorio rupe i prolaze. Dosta sam novca potrošio u ovoj borbi i nakon 4 godine rata i gomile ptičjih govana, mislim da će ovo biti moj posljednji pokušaj. Ako ih vidim i sljedeće godine, mislim da ću im početi naplaćivati stanarinu.", dodao je vlasnik u svojoj zadnjoj objavi.

Najnovije