Lik je slikao kako se godinama pokušavao riješiti ptica, no one su ga svaki put pobijedile

2   0   7734   2  LajkGKada ptice jednom nađu savršeno mjesto za gnijezdo, teško će od njega odustati. Zna to i muškarac s nadimkom "atomicrabbit2" koji je na internetu podijelio slike rata između njega i ptica koje su ga svaki put do sad pobijedile. Već godinama ih se pokušava riješiti, no jednostavno ne ide...

"Kupili smo novu kuću koja ima grijanje na plin i ispušni ventil blizu stražnjih ulaznih vrata. Problem je u tome što su ga ptice prepoznale kao savršeno mjesto za izradu gnijezda. Zaštićen je krovom i zbog grijanja je topao."

Njegova bitka s pticama počela je još u kolovozu 2014. godine kada su se njegovi "mali neprijatelji" prvi put pojavili. Od tada ih se pokušao riješiti na puno različitih načina - plašenjem, postavljanjem rešetki, bodlji, plastične sove koja ih je trebala dodatno uplašiti... no ništa nije pomoglo. :)

"Srpanj 2018: Još jednom sam zatvorio rupe i prolaze. Dosta sam novca potrošio u ovoj borbi i nakon 4 godine rata i gomile ptičjih govana, mislim da će ovo biti moj posljednji pokušaj. Ako ih vidim i sljedeće godine, mislim da ću im početi naplaćivati stanarinu.", dodao je vlasnik u svojoj zadnjoj objavi.
20.7.2018. 20:00:00
2
Lik je slikao kako se godinama pokušavao riješiti ptica, no one su ga svaki put pobijedile
Komentari (2)
Pogrešno je stavio sovu. A osim toga sove ne love ptice.
21.7.2018. 8:29:26
0
Nedostajale su mu ptice, pa je stavio sovu.
21.7.2018. 8:50:31
1

KATEGORIJE