Tata ispisao djecu iz škole umjetnosti zbog učitelja homoseksualca, ovaj ga dokrajčio svojim odgovorom

Tata ispisao djecu iz škole umjetnosti zbog učitelja homoseksualca, ovaj ga dokrajčio svojim odgovorom
9K
Michael je učitelj koji radi u školi izvedbene umjetnosti u Londonu. Nedavno je od jednog oca dobio poruku u kojoj piše da njegova djeca neće više dolaziti na nastavu, i to samo zato što je Michael gay. To se navodno ne uklapa u njihova kršćanska načela pa je otac tražio povrat novca, a onda je dobio odgovor koji ga je dokrajčio...

Poruka oca:
"Bok, Michael. Nakon razgovora sam odlučio da moja djeca neće doći u ponedjeljak na nastavu. Imaš veliku reputaciju u svom zanimanju, što me ohrabrilo da svoju djecu prijavim kod tebe. Nedavno sam saznao malo više o tvome životnom stilu te kao kršćanin ne mogu dozvoliti da moja djeca budu pod utjecajem takvih ideja. Mi vjerujemo da bi muškarac trebao biti sa ženom. Moju uplatu možeš vratiti preko bankovnog čeka. Pozdrav"

Michaelov odgovor:
"Pozdrav! Lagao bih kad bih rekao da nisam razočaran. Ponosan sam na svoje učenike i na poštovanju i ljubavi koju pokazuju ostalima. Vaša odluka bi samo narušila našu malu obitelj. Koliko ja znam, moja seksualnost ne utječe na sposobnost podučavanja, baš kao što ne bi utjecala ni na doktora kad bi liječio nekoga od učenika u slučaju da mu nije dobro. Siguran sam da bi Vam zdravlje Vaše djece u tom slučaju bilo najvažnije... ili biste prvo provjerili životni stil doktora prije operacije koja bi djetetu spasilo život? Želim Vam puno sreće u pronalasku prikladne škole, no iz iskustva mogu reći da je kazalište bez homoseksualaca kao kuhanje bez začina (moje mišljenje). Čuo sam da škola StageCoach prima nove učenike, no njihovi učitelji nose šarenu odjeću za koju vjerojatno znate da je u Bibliji zabranjena (Levitik, 19:19). Bilo bi mi drago kad biste došli na našu predstavu "Sretni dani". Na kraju će bacati konfete, no molim Vas, nemojte misliti da je to pokušaj da pokvarimo Vaš kršćanski životni stil. Jednostavno volimo šljokice. Uplate nažalost ne vraćamo, no ne brinite, Vaši novci su donirani LGBT udruzi StoneWall. Pozdrav, Michael."