Mlada žena koja je iznajmila sobu u svom stanu otkrila je kako joj se ta ideja pretvorila u pravu noćnu moru

Mlada žena koja je iznajmila sobu u svom stanu otkrila je kako joj se ta ideja pretvorila u pravu noćnu moru
9K
Jezivo iskustvo ove mlade žene dokazuje da je važno biti oprezan s nepoznatim ljudima. Naime, Alavia Khawaja je nedavno iznajmila jednu od soba u svom stanu preko poznate stranice za online rezervaciju smještaja. Naravno, uvijek postoji šansa da vam dođe čudna osoba, ali nikad nije ni pomišljala da će se naći u opasnoj situaciji. Svoje iskustvo je podijelila na društvenim mrežama.

Alavia je napisala da je sve bilo u redu dok nije primijetila da su se počele događati čudne stvari. Gost koji je unajmio sobu kopao je po njenim stvarima dok nije bila kod kuće te je bacio sve fotografije na kojima je bila s muškarcima (obitelj, prijatelji...).

On je to porekao, no njoj je već tad bilo jasno da s likom nešto nije u redu. Istjerala ga je van te kasnije shvatila da joj je iz stana ukrao 500 dolara. Problem je odmah prijavila stranici za online rezervaciju te policiji koja nije pokazala prevelik interes da joj pomogne. Nešto kasnije joj je počeo pisati poruke. Prvo SMS porukama, a kasnije je preko stranice preko koje su dogovili rezervaciju smještaja.

Njegove poruke je ignorirala te ponovno nazvala policiju. Ovaj put joj se javio inspektor. Saznao je da je riječ o muškarcu koji je nedavno uhićen zbog napada na dijete, no Alaviji je rekao da joj ne može pomoći dok muškarac ne prizna da je uzeo njen novac. Krasno. Policija joj nije mogla pomoći, a ni stranica za online rezervaciju joj se nije javljala. Odlučila je odgovoriti na poruke sumnjivog lika.

Napisao joj je da se vraća u stan, a ona ga je pokušala navesti da prizna da je uzeo novac kako bi ga mogla ponovno prijaviti. Nastavio je pisati jezive poruke poput "Bolje bi ti bilo da u stanu nemaš nikakve muškarce" ili "Trebat će mi kondoma" pa je nazvala policiju koja joj je ovaj put rekla da ih nazove čim se lik pojavi ispred njene zgrade.

Tako je i bilo. Lik je došao, a ona je zvala policiju koja je ubrzo stigla i kod njega našla 3 pištolja. Noć je proveo u zatvoru, no pušten je nakon 24 sata. Nastavio joj je pisati poruke preko stranice za rezervaciju smještaja pa je tako shvatila da je opet na slobodi. Stranici je trebalo 2 tjedna da nešto poduzme. Tek nedavno su izbrisali njegov profil.

"Ovo je strašno loša usluga korisničke službe. Mogla sam već biti mrtva. Ovo je upozorenje svima koji koriste Airbnb."

Najnovije