Ona zarađuje preko pola milijuna kuna godišnje, a radi nešto čime se mogu baviti gotovo svi

Ona zarađuje preko pola milijuna kuna godišnje, a radi nešto čime se mogu baviti gotovo svi
5K
Jessica Gould iz Kanade je prije nekoliko godina izgubila posao pa je tražila nešto novo čime bi pokrila dio svojih svakodnevnih troškova. Kada je jednog dana šetala ulicama grada, ugledala je letak na kojem je pisalo da traže ženu za slikanje stopala. Mislila je da nude posao najobičnijeg fotomodela i nije ni pomišljala da je riječ o fetišu na kojemu će se jednog dana obogatiti.

Njeno prvo slikanje je pokrilo troškove za jednu stanarinu i nešto hrane pa se odlučila intenzivnije pozabaviti svojim novim poslom koji nije bio previše kompliciran. Napravila je Instagram profil na kojem redovno stavlja fotografije svojih stopala, a glavna publika su joj naravno fetišisti koji vole gledati ženska stopala - u štiklama, najlonkama ili bez njih.

Jessica je tako izgradila svoj krug obožavatelja i pratitelja kojih je samo na Instagramu preko 10 tisuća. Sada vjerojatno mislite da je ovo posao za koji nije potrebno uložiti nimalo truda i koji se može obaviti za 5 minuta, no Jessica kaže da to nije baš tako. Ona puno ulaže u ljepotu svojih stopala - često ih pere, ide na pedikure, ukrašava ih nakitom i raznim dodacima... Svoj posao smatra umjetnošću. Nekad joj za par kvalitetnih fotografija treba i do nekoliko sati planiranja i slikanja.

Neki njeni obožavatelji imaju privilegije biti i njeni "robovi", no to moraju plaćati poklonima i donacijama na njen PayPal račun. Jessica kaže da nikoga ne tjera da joj uplaćuje novac ili šalje poklone, oni to čine dobrovoljno kako bi zadovoljili svoju "gospodaricu". Ovim poslom se bavi već nekoliko godina, a danas zarađuje oko 90 000 dolara godišnje. Da, slikanjem stopala.

Najnovije