Žena otkrila da je na njenom tavanu živio bivši partner s kojim je prekinula prije 12 godina

Žena otkrila da je na njenom tavanu živio bivši partner s kojim je prekinula prije 12 godina
17K
Zna se da život samohranih majki nije jednostavan, no ono što je Tracy iz Južne Karoline doživjela zvuči pomalo nevjerojatno. Naime, žena koja živi sa svojih petero djece pronašla je i neočekivanog gosta u svojoj kući.

Sve je počelo kad je jednog dana čula čudne zvukove s tavana. Znala je da njena djeca nisu gore jer na tavanu nisu imali ništa zanimljivo pa je pomislila da je možda riječ o životinji, poput rakuna. Nadala se da će životinja pobjeći, no čudni zvukovi nisu ne prestajali. Odjednom je čula kucanje i na zidu vidjela izbijanje čavlića. Najkasnije tada bilo joj je jasno da na tavanu ne živi životinja nego osoba.

Bojala se sama otići provjeriti pa je zaspala i sljedećeg jutra zamolila odrasle sinove da provjere o čemu je riječ. Mladići su odmah primijetili da nešto nije u redu. Oko sebe su vidjeli razbacane stari i smeće po podu, a onda i tijelo.

Bilo je to tijelo muškarca koji je spavao kraj cijevi za grijanje. Teško je procijeniti tko je bio više šokiran - mladići ili muškarac koji se počeo bježati po tavanu kad je primijetio da je netko pronašao njegovo skrovište. Protrčao je kraj mladića niz stepenice i pobjegao.

Tracy ga je vidjela i prepoznala. Bio je to njen bivši s kojim je prekinula prije 12 godina. Još davno ga je odbila pa joj je on ukrao auto. Policija ga je uhvatila, no on ju je i dalje nastavljao maltretirati. I... eto kako je završilo. Lik je živio na njenom tavanu, policajci su pronašli ležaj koji je sebi napravio kraj cijevi za grijanje, plastične čaše. Vidjeli su da je "preuredio" i par otvora za ventilaciju kako bi mogao špijunirati svoju bivšu. Jezivo.