Bezobrazna žena tražila popust na jeftini božićni ukras, prodavačica joj se osvetila na urnebesan način

Bezobrazna žena tražila popust na jeftini božićni ukras, prodavačica joj se osvetila na urnebesan način
8K
Za većinu nas Božić je vrijeme opuštanja i druženja, ali za ljude koji rade u prodaji ovo razdoblje može biti vrlo stresno. Zbog dugog radnog vremena, bezobraznih kupaca i beskonačnog ponavljanja božićnih pjesama Božić se za njih pretvara u noćnu moru.

Prodavačica Sarah Belanger Demaneuf na Facebooku je podijelila priču koja se dogodila prije 17 godina, a koja će iscrpljenim prodavačima vratiti osmijeh na lice.

"Za mene božićno raspoloženje ne može započeti dok ovo ne objavim. Želim vam svima Božić pun osvete!

Zvijezda osvete

Ovo je moj omiljeni božićni ukras, no, umjesto da predstavlja mir i dobre namjere, kao što bi trebala, ona simbolizira osvetu i inat. Radila sam u lokalnoj trgovini poslije Božića i svi božićni ukrasi su bili 75% sniženi. Malena zvijezda je koštala 50 centi. Jedna grozna žena (bila je dotjerana i vozila je skupi Lexus, dakle bila je poprilično imućna) ušla je u trgovinu i htjela je kupiti 4 zvijezde, ali ih je htjela platiti samo 25 centi po komadu. Budući da se radilo o trgovini, a ne o buvljaku, rekla sam joj da to nije moguće, nakon čega se počela svađati sa mnom te je postala vrlo agresivna. Nisam popustila pa je napokon rekla "Dobro! Moja prijateljica radi u drugoj trgovini u Huntsvilleu i rekla mi je da će ukrasi sutra biti 90% sniženi pa ću se vratiti ujutro." "Ne mogu garantirati da će sutra još biti tu", rekla sam. A bezobraznica je uzvratila: "U trgovini ih ima 12. Nitko neće kupiti svih 12. Dobit ću ono što želim. Pripremite se da ispadnete glupi sutra."

Obuzeo me inat i kupila sam svih 12 ukrasa. Nazvala sam i trgovinu u Huntsvilleu i kupila SVE njihove ukrase. Osim toga sam kupila i sve ukrasne zvijezde u Decaturu i Florenceu. Najboljih 30 dolara koje sam ikada potrošila.

Idućeg jutra žena se pojavila u trgovini odmah nakon otvaranja. Imala sam čast reći joj da su sve zvijezde u Sjevernoj Alabami prodane jednom kupcu. Izgled njenog lica bio je vrijedan svakog centa koji sam potrošila. Godinama sam dijelila ukrase obitelji i prijateljima, a jedan sam ostavila sebi. 17 godina kasnije se još uvijek smješkam kad ga vidim na svom drvcu."

Najnovije