Kad su vidjeli njene "srebrne" oči, mladi par je znao da moraju posvojiti ovu malu djevojčicu

Kad su vidjeli njene "srebrne" oči, mladi par je znao da moraju posvojiti ovu malu djevojčicu
12K
Žalosna je činjenica da na svijetu postoji ogroman broj djece koja čekaju posvojenje. Još žalosnije je to što postoje djeca koja su mnogim parovima "manja zanimljiva" zbog fizičkih ili psihičkih mana. Eryn Austin i njen muž Chris jedni su od onih kojim ti nedostaci nimalo ne smetaju.

Eryn je 2015. godine na Facebooku slučajno naišla na objavu o posvajanju djece. Na slikama je odmah uočila jednu djevojčicu u koju se na prvi pogled zaljubila. Njen muž odmah složio da je vrijeme da prošire svoju obitelj i posvoje malu Kineskinju sa "srebrnim" očima.

"Na fotografiji je još uvijek bila beba. Njene oči su bile srebrno-plave boje, a u opisu fotografije pisala je i njena dijagnoza. Bila je slijepa zbog kongenitalnog glaukoma.", objasnila je Eryn. Dok su gledali njene oči na slikama, osjetili su "ono nešto" zbog čega su čvrsto odlučili posvojiti djevojčicu. I uspjeli su. Početkom 2016. mala Kineskinja je dio njihove obitelji, a dobila je ime Primrose.

Njenu sljepoću ne smatraju problemom: "U sljepoći nema ništa strašno. To nije nešto zbog čega bi se bilo tko trebao ispričati drugima ili osjećati loše."

Malena Primrose može biti sretna što je završila u dobrim rukama. :)

Najnovije