Ova žena postala je baka s 23 godine, a to je samo dio njene neobične životne priče

Ova žena postala je baka s 23 godine, a to je samo dio njene neobične životne priče
6K
Mnoge današnje djevojke s 23 godine još ni ne razmišljaju o tomu da postanu majke. Svoju mladost žele iskoristiti na najbolji način i posvetiti se isključivo sebi. No, iako postoje one koje djecu rode vrlo rano, začudit će vas podatak da postoji žena koja je s 23 godine postala baka.

Zasigurno se sad pitate "Je li to uopće moguće?". Je, moguće je. Rumunjska Romkinja Rifca Stanescu je svoje prvo dijete rodila s 12 godina. Iako je svojoj kćeri Mariji savjetovala da ne ponovi njenu grešku, to se na kraju ipak dogodilo - djevojčica je s 11 godina rodila malog Iona. Maria je imala 10 godina kad je protiv volje svojih roditelja napustila dom i udala se. Nakon pola godine je zatrudnjela.

No kako je uopće počela ova priča o 23-godišnjoj baki? Rifca je rođena 1985. godine, a samo desetljeće kasnije udala se za Ionela Stanescua. On je imao 13 godina, a ona 11. Njenim roditeljima se to nije svidjelo. Njen otac je Ionela čak i nožem napao te od njega tražio da mu plati 500 000 rumunjskih leja kao kompenzaciju. Rifcu su odveli kući, no ona je nakon 3 dana pobjegla i vratila se 13-godišnjem Ionelu.

"Htjela sam se udati za Ionela. Moji roditelji su mi ugovorili udaju kad sam imala 2 godine, no nisam htjela biti s tim drugim dječakom.", objasnila je Rifca. Njen otac joj je oprostio nakon što je dobio unučicu Mariju i novčanu odštetu od Ionelove obitelji. Rifca danas ima 31 godinu i voli provoditi vrijeme sa svojim 8-godišnjim unukom Ionom koji je već zaručen za djevojčicu istih godina. Njena majka, koja se također zove Maria, postala je prabaka s 40 godina, a obiteljsku situaciju nije htjela komentirati.

Najnovije