Napasnik je počeo pipati nasred Dublina, a "mala slatkica" pokazala mu zube

Napasnik je počeo pipati nasred Dublina, a "mala slatkica" pokazala mu zube
8K
Leanna Carr iz SAD-a posjetila je glavni grad Irske, no svoje putovanje pamtit će po jednom vrlo neugodnom događaju. Djevojka koja se inače bavi dizanjem utega vratila se s putovanja s natečenom rukom, a za njenu ozljedu postoji vrlo dobar razlog.

Dok je hodala ulicama Dublina, jedan ju je muškarac počeo pipkati. "Histerično se smijao i govorio mi kako mi se njegovo pipkanje sigurno sviđa jer sam Amerikanka. Očito sam mu bila laka meta jer sam bila sama.", kaže Leanna.

Iako na prvi pogled izgleda kao obična, slatka djevojka, seksualni napasnik je ubrzo saznao da je odabrao krivu osobu za zadovoljavanje svojih potreba. Dobio je šakom u glavu, a udarac je bio toliko jak da joj je šaka kasnije natekla. Leanna kaže da je imala sreće što se to dogodilo na mjestu gdje je bilo još ljudi te ne želi ni pomišljati kako bi njihov susret završio da su se našli sami u mračnoj ulici.

Bilo kako bilo, napasniku vjerojatno nikad više neće pasti na pamet ponoviti ovako nešto, a Leannina priča završila je u javnosti nakon što je svoje neugodno iskustvo podijelila na društvenoj mreži. "Svoju priču nisam objavila kako bih dobila medijsku pozornost, ali drago mi je da je završila u medijima i da će ohrabriti žene te im pokazati da se ne smiju predati u slučaju da se ovako nešto dogodi njima."