Žena je svakog dana pozdravljala starog beskućnika, promijenila mu je život kada je saznala za njegov talent

Žena je svakog dana pozdravljala starog beskućnika, promijenila mu je život kada je saznala za njegov talent
21K
Raimundo Arruda Sobrinho Brazilac je koji je na ulicama Sao Paula živio više od 35 godina. Bez obzira na teške životne uvjete, nikad se nije prestao baviti svojim najdražim hobijem - pisanjem pjesama. Svakog dana je sjedio na istom mjestu i pisao. Prolaznici su ga nisu previše primjećivali, za njih je bio samo još jedan čupavi i prljavi beskućnik... no ne i za Shallu Monteiro.

Mlada žena je još 2011. godine primijetila da je riječ o jednom posebnom i talentiranom gospodinu čiji je život nažalost krenuo krivim putem. Svakog dana ga je dolazila pozdravljati i poljubiti te mu uputiti par lijepih riječi. Vidjela je da cijelo vrijeme nešto piše pa joj je jednog dana pokazao svoje pjesme i otkrio joj kako mu je oduvijek bio san objaviti zbirku pjesama. Shalla je bila fascinirana njegovim radom te mu odlučila pomoći. Napravila je Facebook stranicu o njemu i ubrzo nakon toga promijenila njegov život.

Ljudi su saznali za njegovu priču te ga konačno počeli primjećivati. Donosili su mu poklone, dolazili ga upoznati, pohvaliti njegov talent... Nakon što ga je vidio na Facebooku, kontaktirao ga je i brat kojeg desetljećima nije vidio te ga zamolio da dođe živjeti kod njega. Raimundu se život potpuno promijenio. Pjesnik sada nije više beskućnik, a sredio je i svoj izgled te aktivno radi na izdavanju svojih knjiga.

Najnovije