Žena je mužu prije smrti otkrila pravi razlog zbog kojeg se nikad nisu svađali

Žena je mužu prije smrti otkrila pravi razlog zbog kojeg se nikad nisu svađali
17K
Svaki brak bi trebao biti pun ljubavi, iskrenosti i poštovanja, no sve je više onih punih laži i svađa. Par iz ove priče odlučio se ipak za ovu prvu opciju. Prije nego što se udala, žena je od svoje bake pokupila par važnih savjeta za brak. Baka joj je savjetovala da, ako želi sretan brak, mora izbjegavati svađanje s mužem. Tako je i bilo.

Par je imao sretan i miran brak pun međusobnog razumijevanja. Uvijek su bili iskreni i ništa nisu krili jedno od drugoga. Dobro, postojala je jedna iznimka. Žena je u ormaru imala jednu kutiju od cipala koju njen muž nije smio otvarati. Obećao joj je da to nikad neće učiniti.

Nakon nekoliko desetljeća zajedničkog života, približavao im se kraj. Bili su već u svojim osamdesetima kad je žena završila u bolnici. Bojeći se muževe reakcije na kutiju u slučaju da umre, odlučila mu je konačno otkriti što se krije u njoj. Rekla mu je da otvori kutiju kad se vrati kući iz bolnice. To je i učinio i unutra našao dvije lutke i hrpu novca - čak 95 000 dolara.

Starac je bio zbunjen. Vratio se u bolnicu i tražio od svoje drage žene nekakvo objašnjenje. "Baka mi je jednom davno rekla da je tajna sretnog braka izbjegavanje svađa. Rekla mi je da, svaki put kad izgubim živce, sjednem i počnem heklati i izrađivati lutke.", rekla je. "To objašnjava ovaj dio s lutkama, no što s novcem?", pitao je muž. Ona je odgovorila:

"Onaj novac iz kutije? To je novac koji sam zaradila od prodaje ostalih lutaka."

Najnovije