Dobro pogledajte ovu sliku, vaš odgovor na pitanje otkrit će nešto o vama

Dobro pogledajte ovu sliku, vaš odgovor na pitanje otkrit će nešto o vama
21K
Dobro pogledajte ovu sliku i odgovorite na što vas je prvo asocirala. Psiholozi kažu da odgovori na ovakva pitanja mogu otkriti nešto i o vašoj osobnosti.

Izgužvani papir - Uglavnom nastojite biti realni u svemu što radite, no ponekad ste i previše pesimistični. Tijekom dana propuštate puno lijepih detalje jer ih niti ne primjećujete. Pokušajte to promijeniti i više se skoncentrirati na pozitivnije stvari u životu.

Ženski spolni organ - Na vrhuncu ste svoje snage. Spolni odnosi su vam jako važni u životu i bez njih ne funkcionirate baš najbolje. Često ste i pomalo sebični i ne mislite na druge. Smirite se malo i pokušajte pojam ljubavi shvatiti na jedan novi način.

Dio veće slike - Često ste skeptični i primjećujete stvari koje malo tko primijeti. Teško vas je prevariti ili nadmudriti jer volite razmišljati i sve detaljno analizirati. Radoznali ste i niste zadovoljni jednostavnim i prekratkim odgovorima.

Leptir - Imate odličan osjećaj za intuiciju i neke stvari znate vrlo dobro predvidjeti. Romantični ste i dobro zaključujete. I u ovom slučaju ste dobro zaključili da je motiv na slici zapravo papirnati leptir (slika: http://www.index.hr/lajk/poster/213164/rjesenje ).

Najnovije