Fotografija dječaka i njegove torbe postala je viralni hit te ljudima otkrila nešto lijepo, ali tužno

Fotografija dječaka i njegove torbe postala je viralni hit te ljudima otkrila nešto lijepo, ali tužno
14K
Školovanje je jedna od najvažnijih stvari u svačijem životu. Dok svojoj djeci kupujemo torbe, knjige i ostali pribor, najčešće ni ne razmišljamo o tome da negdje na svijetu postoje djeca koja si to ne mogu priuštiti.

Nedavno je jedna učiteljica iz Kambodže podijelila fotografiju učenika koji je imao čudnu školsku torbu. Bio je to petogodišnji Keng koji je tek krenuo u školu. Njegovu torbu je bilo teško ne primijetiti. Učiteljica je objasnila da obična školska torba u njihovoj regiji košta oko 40-50 kuna, no da postoje roditelji koji zbog siromaštva čak ni to ne mogu platiti.

Kengov otac je poljoprivrednik i nije u zavidnoj financijskoj situaciji pa je odlučio uštedjeti taj novac i sam napraviti školsku torbu. Koristio je samo ono što ima i na kraju napravio lijepu plavu školsku torbicu za svog dječaka.

Nakon što je učiteljica podijelila ove fotografije, Kengova priča postala je viralni hit na internetu, a ljudi su bili impresionirani tatinim kreativnim radom. Neki su im se čak i javili te ponudili financijsku pomoć.

Najnovije