Ova osoba popravlja uništene i išarane fotke na nevjerojatan način, mnogi su joj zbog toga zahvalni

Ova osoba popravlja uništene i išarane fotke na nevjerojatan način, mnogi su joj zbog toga zahvalni
5K
Kada čujete za uređivanje fotografija u Photoshopu, vjerojatno automatski pomislite na brisanje bora, strija i sličnih "nedostataka" koje ljudi ne žele prikazati na društvenim mrežama. Međutim, profesionalno uređivanje fotografija ne služi samo za takve stvari. Ova osoba radi nešto zbog čega su joj mnoge osobe jako zahvalne.

Michelle Spalding pomoću Photoshopa popravlja stare i uništene fotografije na kojima se osobe zbog oštećenja često više ni ne vide kako treba. Riječ je o fotografijama koje imaju posebnu vrijednost jer su obično jedini primjerci i posljednje uspomene na nečije roditelje, bake, djedove...

I to nije sve! Michelle uređuje fotografije i na druge načine. Tako ćete npr. vidjeti fotografiju bebe kojoj je pomoću Photoshopa uklonila cijevi iz nosa, fotku malog djeteta koju je uništila sjena ili npr. koloriziranje starih crno-bijelih fotografija. Nevjerojatan primjer je i fotografija nečije majke koja je bila potpuno išarana. Muškarac je htio da mu Michelle obnovi fotografiju jer mu je to jedina fotka majke koja je umrla nakon što ga je rodila.

Rezultati izgledaju nevjerojatno. Fotografije koje izgledaju potpuno uništeno su pomoću Photoshopa vraćene u prvobitno stanje. Bravo, Michelle! :)

Najnovije