Mama je išla tješiti sina nakon operacije, a onda ju je dočekalo nešto što joj je uljepšalo dan

Mama je išla tješiti sina nakon operacije, a onda ju je dočekalo nešto što joj je uljepšalo dan
6K
Petogodišnjem Sladeu Thompsonu ova godina nije jedna od lakših. Nedavno je završio u bolnici, morao je na svoju drugu operaciju u 2019. godini. Vadili su mu krajnike.

Iako nije riječ o nekom teškom zahvatu, djeci je bilo koja operacija strašno iskustvo. Njegova mama Layla nervozno ga je čekala u čekaonici, a kada je operacija konačno završila, medicinske sestre su joj rekle da će morati još malo pričekati kako bi provjerili je li sve u redu.

Annie Hager bila je jedna od medicinskih sestara koje su pregledavale malog dječaka. Slade je tražio svoju mamu, no ona mu je objasnila da mama neće moći doći dok ne završe pregled. On je nakon operacije bio nervozan i rasplakan pa je medicinsku sestru pitao može li ga ona maziti. Ona je naravno pristala, a ovaj prizor vidjela je i mama Layla kad je kasnije ulazila u sobu. Otkrila je da joj je ovo uljepšalo dan jer su izgledali preslatko.

Fotografija najslađeg trenutka se brzo proširila internetom i dirnula srca javnosti. Već sljedeći put kad je došao u bolnicu na pregled, dječak je čvrsto zagrlio svoju novu prijateljicu i dokazao da mu je njena lijepa gesta puno značila.

Najnovije