Turistkinje su rekreirale Homerovu turneju po restoranima i nasmijale društvene mreže

Turistkinje su rekreirale Homerovu turneju po restoranima i nasmijale društvene mreže
3K
Jedna od prvih crtanih serija kojih se mnogi od nas sjete kao nečeg s čim su odrasli su Simpsoni. Prvi put se pojavila na malim ekranima davne 1989. godine i time je oborila sve rekorde. Prikazuje život radničke klase, koju predstavlja obitelj Simpson i ima milijune obožavatelja diljem svijeta koji su često činili vrlo otkačene stvari kako bi odali počast svojoj omiljenoj TV seriji. Ovdje vam predstavljamo dvije takve obožavateljice.

Katrin von Niederhäusern i njena prijateljica Janine velike su obožavateljice Simpsona. Nakon što su saznale da 54 restorana prikazana u jednoj epizodi serije stvarno postoje, odlučile su otputovati u New Orleans i rekreirati Homerovo putovanje po raznim restoranima tog grada iz 17. epizode 29. sezone.

U svakoj sceni koju su imitirale, jedna od njih glumi Homera, dok druga glumi nekoga od ostalih likova iz scene. Dvije obožavateljice su bile zadivljene detaljima prikaza grada u seriji. Dugo su istraživale te skupile sve potrebne informacije za putovanje. Neke scene nisu mogle u potpunosti rekreirati, jer je restoran bio zatvoren ili više ne spremaju to jelo, a puno su truda uložile i u kuteve slikanja.

Sve u svemu, dobro su se zabavile i jele ukusnu hranu. Pogledajte njihove fotke. :)

Najnovije