VIDEO TV ekipa provjerila je iskrenost majstora: Evo što se dogodilo kad su prijavili nepostojeći kvar na bojleru

VIDEO TV ekipa provjerila je iskrenost majstora: Evo što se dogodilo kad su prijavili nepostojeći kvar na bojleru
4K
Foto: YouTube / Inside Edition
Kad se bojler pokvari, potrebno je hitno zvati majstora kako bi uklonio kvar. No, jeste li se ikad zapitali jesu li iskreni ili izmišljaju nepostojeće kvarove kako bi vam skuplje naplatili popravak?

TV ekipa emisije "Inside Edition" odlučila je provjeriti iskrenost majstora koje su pozvali u jednu obiteljsku kuću. Najprije su pozvali nekoliko iskusnih majstora s kojima su malčice odvrnuli jedan ventil kako bi došlo do curenja vode. Očito nije riječ o stvarnom kvaru, nego je potrebno samo zavrnuti ventil kako bi sve opet bilo u redu. Ovi majstori su im potvrdili da je inače sve u redu s bojlerom.

Zatim su postavili skrivene kamere i započeli s pokusom. Pozvali su druge majstore te prijavili ovaj lažni kvar i provjerili što će se dogoditi. Bilo je različitih reakcija. Primjerice, bio je majstor koji nije htio naplatiti ni dolazak jer je odmah primijetio da kvar ne postoji, no bilo je i onih koji su htjeli iskoristiti svoju priliku i nagovoriti vlasnika da kupi novi bojler. Pogledajte kako je to izgledalo i što se dogodilo kad su majstorima otkrili što se zapravo dogodilo.

Najnovije