Upoznajte ženu koja ima najveće usne na svijetu i na ovome ne planira stati

Upoznajte ženu koja ima najveće usne na svijetu i na ovome ne planira stati
6K
Andrea Ivanova, koja je privukla svjetsku pozornost svojim rekordnim usnama, sada se okrenula postizanju najvećih jagodičnih kostiju na svijetu i još većih usana. Krenula je na svoje putovanje transformacije 2018. s ciljem da nalikuje Bratz lutki, a također se podvrgnula dodatnim operacijama, točnije čeljusti i brade.

Andrea smatra da njezine sadašnje usne "nisu dovoljne".

Andrea smatra da njezine sadašnje usne "nisu dovoljne".
Andrea Ivanova, influencerica na društvenim mrežama, koja je krenula na svoje putovanje transformacije 2018., želi postaviti novi rekord svojim fino definiranim crtama lica i želi da joj usne izgledaju "još veće".

Andrea je već ubrizgala značajnu količinu filera, ali još nije završila. Iako je ranije izjavila da su joj neke klinike odbile dati više filera za usne zbog mogućih zdravstvenih problema, ona ostaje odlučna.

"Još uvijek želim veće usne i nastavit ću s injekcijama kako bih ih učinila još većima", rekla je Andrea ranije. “Moje usne još uvijek nisu dovoljno velike.”

Također planira imati najveće jagodične kosti na svijetu

Također planira imati najveće jagodične kosti na svijetu
Osim usana, Andrea se sada bacila i na obaranje rekorda za najveće jagodične kosti na svijetu. “Ne volim obične dosadne izglede, obožavateljica sam ekscentričnih ljepotica”, izjavila je 25-godišnjakinja koja nevjerojatno podsjeća na lutku Bratz.

Andrea je već uložila više od 1900 dolara u jagodice i još je daleko od željenog cilja. "Do sada sam primila četiri injekcije hijaluronske kiseline u jagodice, a u roku od tjedan dana primam još dvije", rekla je Andrea. “Za proces ozdravljenja moram izbjegavati snažan pritisak na lice do tri dana nakon.”

Otkrila je da ju je nekoliko klinika odbilo za ponovni zahvat na obrazima, izražavajući zabrinutost da bi daljnje injekcije mogle predstavljati rizike opasne po život.

Andrea se ne obazire na negativne komentare.

Andrea se ne obazire na negativne komentare.
Prema Ivanovoj, koja tvrdi da je prošla više od 43 zahvata i uložila više od 18.000 dolara u putovanje ka "poboljšanju" svog izgleda, samo injekcije u usne čine više od 9.000 dolara od tog iznosa.

Ivanova je priznala da je tijekom svog putovanja naišla na priličan udio negativnih komentara.

“Ne brinem o komentarima ljudi, jer imam svoj ukus i pogled na ljepotu – striktno ih slijedim. Svaka osoba treba zadovoljiti sebe bez straha ili brige o mišljenju drugih jer smisao života je biti sretan”, kaže ona.