15 moćnih fotografija od kojih bi vam srce moglo puknuti

15 moćnih fotografija od kojih bi vam srce moglo puknuti
27K
Mediji su u današnje vrijeme puni negativnih vijesti. U člancima često vidimo i mnoge slike koje nas potresu, međutim, neke od njih su istovremeno i prelijepe.

Ovi ljudi su podijelili baš takve fotografije. Neke od njih će vas sigurno potaknuti i na razmišljanje.

#1 Ptica "plače" zbog nastradalog prijatelja ili partnera

Ptica "plače" zbog nastradalog prijatelja ili partnera

#2 "Ovo je Dick Paul. Nedavno smo se doselili u novi kvart. Kad smo izašli van kako bi pokosili travu, vidjeli smo da on to već radi. To je njegov poklon za nove susjede."

"Ovo je Dick Paul. Nedavno smo se doselili u novi kvart. Kad smo izašli van kako bi pokosili travu, vidjeli smo da on to već radi. To je njegov poklon za nove susjede."

#3 "Ovaj stariji bračni par već 26 godina dijeli besplatnu kavu ljudima koji stanu na jednom odmorištu u Oregonu (SAD)."

"Ovaj stariji bračni par već 26 godina dijeli besplatnu kavu ljudima koji stanu na jednom odmorištu u Oregonu (SAD)."

#4 "Ovaj pas se stisnuo uz žičanu ogradu kako bi ga netko u skloništu mogao maziti."

"Ovaj pas se stisnuo uz žičanu ogradu kako bi ga netko u skloništu mogao maziti."

#5 "Ova lijepa djevojka se uplašila prilikom polijetanja aviona pa je pitala stranca smije li ga držati za ruku. Odgovorio joj je 'Naravno! Bit će sve ok!' i pitao je pitanja o njenoj obitelji kako bi razmišljala o nečemu drugom."

"Ova lijepa djevojka se uplašila prilikom polijetanja aviona pa je pitala stranca smije li ga držati za ruku. Odgovorio joj je 'Naravno! Bit će sve ok!' i pitao je pitanja o njenoj obitelji kako bi razmišljala o nečemu drugom."

#6 "Ovo je novo srce našeg prijatelja, radnik je trčao dok je organ nosio u bolnicu."

"Ovo je novo srce našeg prijatelja, radnik je trčao dok je organ nosio u bolnicu."

#7 "Prošle godine mi je uginuo zec, naš kućni ljubimac. Ove godine je na njegovom grobu narastao prekrasan cvijet (koji nitko nije posadio)."

"Prošle godine mi je uginuo zec, naš kućni ljubimac. Ove godine je na njegovom grobu narastao prekrasan cvijet (koji nitko nije posadio)."

#8 "Pitao sam ovu ženu što piše. Ispada da ima 3 kćeri i svakoj od njih dnevno napiše 5 redova. Dnevnik će im biti jedan od poklona za vjenčanje. Ovo je divna mama!"

"Pitao sam ovu ženu što piše. Ispada da ima 3 kćeri i svakoj od njih dnevno napiše 5 redova. Dnevnik će im biti jedan od poklona za vjenčanje. Ovo je divna mama!"

#9 "Ovako nam naša nijema kujica daje do znanja da mora obaviti kakicu."

"Ovako nam naša nijema kujica daje do znanja da mora obaviti kakicu."

#10 "Jedan mladić je vidio bosog dječaka u javnom prijevozu. Prišao mu je i poklonio mu svoju obuću."

"Jedan mladić je vidio bosog dječaka u javnom prijevozu. Prišao mu je i poklonio mu svoju obuću."

#11 "Moji roditelji su umrli, no htio sam ih nekako uključiti u svoju ceremoniju dodjela diploma. Njihove poruke (s njihovim rukopisom) sam otisnuo na kapi."

"Moji roditelji su umrli, no htio sam ih nekako uključiti u svoju ceremoniju dodjela diploma. Njihove poruke (s njihovim rukopisom) sam otisnuo na kapi."

#12 "Netko je ovoj mami patki donio mini-bazen i kukuruza kako ne bi morala napuštati svoje gnijezdo koje je napravila nasred parkirališta."

"Netko je ovoj mami patki donio mini-bazen i kukuruza kako ne bi morala napuštati svoje gnijezdo koje je napravila nasred parkirališta."

#13 "Mladi dostavljač iz Nizozemske je na trenutak stao kako bi odao počast poginulima u Drugom svjetskom rat."

"Mladi dostavljač iz Nizozemske je na trenutak stao kako bi odao počast poginulima u Drugom svjetskom rat."

#14 "Ovaj merkat je spašen od ilegalnih preprodaja egzotičnih kućnih ljubimaca. Sada sretno živi u rezervatu za divlje životinje, voli se maziti!"

"Ovaj merkat je spašen od ilegalnih preprodaja egzotičnih kućnih ljubimaca. Sada sretno živi u rezervatu za divlje životinje, voli se maziti!"

#15 Vatrogasac tješi psa kojeg je spasio iz kuće koju je zahvatio požar.

Vatrogasac tješi psa kojeg je spasio iz kuće koju je zahvatio požar.

Najnovije