VIDEO Hrabra biciklistica napravila je nešto nevjerojatno kako bi spasila psa koji je jurcao cestom

VIDEO Hrabra biciklistica napravila je nešto nevjerojatno kako bi spasila psa koji je jurcao cestom

Screenshot: YouTube

OVOG je psića vrlo malo dijelilo od ozljede ili smrti. Malac je pobjegao svom vlasniku, a preplašen i zbunjen nije znao što mu je činiti pa je trčao prometnom cestom. Jedna je biciklistica to uočila i nije mogla okrenuti glavu. Odlučila ga je pratiti i gurala se među automobile te im pokušavala dati do znanja da uspore kako ne bi ozlijedili psa. Neki su zbog toga usporili i pustili je da ga pokuša spasiti.

Pratila ga je i "izgurala" do pločnika, a onda je govorila pješacima da ga zaustave. To se nije dogodilo odmah jer je psić bio poprilično brz, no ona nije odustajala. Cijela je ova potjera bila opasna i za psa i za ženu. Mogli su doživjeti prometnu nezgodu i nastradati, no žena je unatoč tomu riskirala vlastiti život. Malac je na kraju uhvaćen i vraćen svom vlasniku, a cijelu tu napetu i opasnu potjeru možete pogledati u videu koji slijedi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara