Bieberova afera Egg-gate: Prijeti mu uhićenje, u kući mu pronađena droga, prijatelj završio u zatvoru

Bieberova afera Egg-gate: Prijeti mu uhićenje, u kući mu pronađena droga, prijatelj završio u zatvoru

Foto: Instagram

POLICIJA je pretražila kalifornijski dom Justina Biebera ovog utorka nakon što je on optužen da je susjedovu kuću gađao jajima 9. siječnja.

Dok mu je otprilike 12 policajaca pretraživalo dom Bieber je bio zadržan kod kuće, a za vrijeme pretrage zbog posjedovanja kokaina uhićen je jedan od Bieberovih prijatelja, piše Reuters. On je kasnije identificiran kao 20-godišnji reper Lil Za, koji se često pojavljuje na fotkama s Bieberom.

"Bieber nije uhićen, ali niti oslobođen optužbi", izjavio je šerif David Thompson na konferenciji za medije te dodao: "Tražimo stvari koje će ga smjestiti na mjesto događaja". Za vrijeme premetačine nisu bili prisutni pjevačevi odvjetnici te on nije ispitan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U čitavom ovom kaosu Bieber se našao nakon što je njegov susjed objavio video u kojem je prikazan netko, on tvrdi da je u pitanju upravo 19-godišnja zvijezda, kako njegovu kuću gađa jajima. Susjed tvrdi da je "napad" prouzročio do 20.000 štete, što je puno više od 400 dolara kolika je propisana kazna za ovu vrstu vandalizma u Kaliforniji, te nije u pitanju prekršaj već kazneno djelo.

"Nismo ovaj pretres napravili da bismo poslali poruku, mi ne radimo takve stvari. Ovo nema veze s tim što je on slavna osoba. Ovo je kazneno djelo", kazao je šerif.

Još uvijek nije poznato što je uzrokovalo Bieberov napad jajima.

U međuvremenu, Bieberov prijatelj Lil Za ponovo je uhićen u trenutku kad je trebao biti pušten pod jamčevinom od 20.000 dolara. Prema pisanju E! Newsa mladi se reper jako razljutio pričajući s nekim na telefon još dok je bio u zatvoru i ljutito ga razbio. Iz tog razloga dodana mu je kazna i za vandalizam, a jamčevina podignuta na 75.000 dolara te je još uvijek u zatvoru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara