Chris Brown tuguje jer ga je cura nogirala

Chris Brown tuguje jer ga je cura nogirala

Foto: Instagram

PRIJE nekoliko tjedana hvalio se njezinom guzom, a sada je ostao bez nje.

Karrueche Tran ostavila je Chrisa Browna. Nedavno je progovorila o tome koliko joj je bilo teško boriti se s njegovim osjećajima prema bivšoj curi Rihanni i izgleda da to više nije željela trpjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TMZ piše da je Karrueche eksplodirala kada je vidjela da je Chris na Instagramu lajkao dvije zajedničke fotografije njega i Rihanne, ali to je bila samo kap koja je prelila čašu. Već dugo je bila nezadovoljna s vezom jer je smatrala da se Chris ponaša djetinjasto i uništava svoj život partijanjem umjesto da se fokusira na svoju glazbu. Chris je nakon prekida otputovao u St. Tropez i tamo se ludo zabavljao sa svojim društvom, a onda je počelo javno jadanje na Instagramu.

Objavio je dva videa u kojima pjeva D'Angelovu pjesmu "Untitled" i mnogi smatraju da je stihove "i ako me želiš, mogu ti pružiti sve što sanjaš" uputio upravo njoj. Drugi vjeruju da zapravo pjeva Rihanni. Uz ove snimke objavio je i fotografiju nastalu na njegovom sudskom saslušanju.

"Prošao sam kroz puno toga u životu. Napravio putem puno grešaka. Ali kroz sve to oduvijek sam bio iskren prema sebi i kroz Boga sam uspio brinuti za svoju obitelj. Trebao bih žaliti zbog nekih stvari, ali mislim da će me lekcije koje sam naučio oblikovati u pravog muškarca", napisao je uz nju.

Izgleda da je zločestog Browna zbog prekida napalo sentimentalno raspoloženje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara