Gabrielle spremna za hvarsku večer pod zvijezdama: "Vaša zemlja ostavila me bez daha"

Gabrielle spremna za hvarsku večer pod zvijezdama: "Vaša zemlja ostavila me bez daha"

Foto: Press

SVE JE spremno za večerašnji koncert britanske pop zvijezde Gabrielle.

U hvarskoj Venerandi pjevačica će izvesti svoje najpoznatije hitove, a publici će, kaže, prirediti nezaboravnu večer pod zvijezdama.

Tijekom dana ova je pop diva razgledala Hvar i susrela se s Fabijanom Bronzovićem, dogradonačelnikom i jednim od organizatora njenog koncerta.

"Velika nam je čast da nam Gabrielle pjeva večeras u Hvaru. Nadam se da će nam ovakvi glazbeni spektakli postati sastavni dio kulturne ponude našega grada", izjavio je prilikom susreta Fabijan uručivši pjevačici poklone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Ne krijući oduševljenje onim što je vidjela u Hrvatskoj, britanska je zvijezda obećala povratak u našu zemlju: poslovno ili privatno. Na svojoj mini turneji Gabrielle je prije nekoliko dana nastupila pred brojnom publikom u Rovinju, jučer je poslijepodne provela u razgledavanju Splita, a potom je stigla u Hvar kako bi se pripremila za nastup u Venerandi.

"Sve što sam ovih dana vidjela u vašoj zemlji ostavilo me bez daha. Divna mjesta, ljudi, more i sunce, sve je doista sjajno", rekla je Gabrielle pozivajući sve Hvarane i njihove goste da se pridruže večerašnjem koncertu u Venerandi.
 
Karte za ovaj događaj dostupne su putem Eventima i prodajnih mjesta Tisak i Tisak Media. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara