Foto: Shutterstock
KEČAP je namirnica koju Amerikanci jednostavno obožavaju i za tu pretpostavku nije potrebno neko posebno istraživanje, ali restoran Mad Fresh Bistro u Fort Myersu na Floridi za to uopće ne mari.
"Moj hamburger već ima umak u sebi te nema potrebe da se u njega dodaje nešto slično, pogotovo slatko kao kečap. On je kao dodatak jelima prihvatljiv u određenim situacijama, ali one su rijetke. Kečap jednostavno nije namirnica koju upotrebljavam u svom kuhanju", objasnio je glavni kuhar, ujedno i vlasnik restorana Xavier Duclos.
I dok se velika većina restorana povodi za onom starom "gost je uvijek u pravu", u ovoj situaciji Duclos je dosta jasan. On smatra da bi gosti trebali imati povjerenje u kuhara kao i u restoran. Ni brojne pritužbe gostiju restorana, u tome ga ne mogu pokolebati.
"Najiskrenije vam govorim, ukoliko imate više od deset godina, u mom restoranu nećete dobiti kečap. Ne samo kečap, nećete dobiti ni sol na stolovima. Gosti bi trebali imati povjerenja u kuhara i restoran, jer mi znamo svoj posao", rekao je Duclos, prenosi Jezebel.
bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
bi Vas mogao zanimati