Gosti Hideout Festivala u Novalji tjedno ostave i do 20 milijuna eura

Gosti Hideout Festivala u Novalji tjedno ostave i do 20 milijuna eura

Foto: Press

PROŠLI tjedan je popularna plaža Zrće bila centralno mjesto okupljanja tisuće Britanaca željnih dobre zabave.

Povodom Hideouta, tradicionalnog festivala elektronske glazbe koji se ove sezone po četvrti puta zaredom održao u popularnim klubovima Papayi, Aquariusu i Kalypsu, a grad Novalja bio je popunjen do posljednjeg mjesta!

Grad Novalja u sedam dana festivala profitirao je za oko 20.000.000 eura turističke potrošnje, i to od smještaja, prijevoza (bus, taxi, rent a car, vodeni prijevoz), taksi i poreza, ugostiteljstva i gastronomije, sportskih aktivnosti na vodi, do kupnje suvenira, majica i izleta.
 
I ove su se godine organizatori britanskog Hideout festivala pobrinuli za vrhunski glazbeni program koji je tijekom tjedna zabavio tisuće i tisuće poklonika elektronske glazbe. Među imenima koja su nastupila pronašli su se neka od najpopularnijih imena svjetske DJ scene kao što su Disclosure, Rudimental, Jamie Jones, Loco Dice, Solomun, Maceo Plex, Sasha i mnogi drugi.
 
Festival je službeno započeo 30. lipnja, a završio je 3. srpnja velikim nastupom mega popularnih Disclosure-a u klubu Papaya koji je trajao sve do ranih jutarnjih sati. Hideout gosti reći će otočani najbolji su festivalski gosti te rado viđeni svake godine, a turistička potrošnja u Novalji za vrijeme Hideout festivala penje se i do nevjerojatnih 20 milijuna eura koliko se potroši u samo tjedan dana festivala u gradu Novalja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijene privatnog apartmanskog smještaja za vrijeme festivala dosežu vrtoglave brojke od 30-60 eura po osobi po danu. To su gosti koji su spremni uz dobru i kvalitetnu ponudu potrošiti i do 200 eura dnevno na različite turističke sadržaje i usluge kao što su smještaj, gastronomija, prijevoz (taxi, bus službe, vodeni prijevoz), izlete, sportske aktivnosti na vodi, shopping i dr.

Bilo je ovo četvrto izdanje popularnog Hideout festivala, a za desetak dana, od 14. do 18. srpnja održat će se tradicionalni HTC Day&Night festival u sklopu kojeg će nastupiti Nicky Romero, Showtek, Tommy Trash, Sunnery James & Ryan Marciano i Alvaro.

Ulaznice te više informacija o HTC Day&Nightu, kao i ostalim festivalima kluba Papaya potražite na www.papaya.com.hr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara