Joan Rivers bijesna napustila intervju iznervirana pitanjima novinarke

Joan Rivers bijesna napustila intervju iznervirana pitanjima novinarke

Screenshot: CNN

AMERIČKA voditeljica Joan Rivers poznata je po svom oštrom jeziku. Joan je gostovala u programu CNN-a gdje je trebala promovirati svoju novu knjigu.

CNN-ova novinarka i voditeljica Fredericka Whitfield na početku je Joan ispitivala o njezinom statusu zlobne osobe koji je Joan zaradila u svojoj emisiji "Fashion police", kritiziranjem modnih odabira slavnih.

Joan je objasnila kako ne smatra da je zlobna, kako je sve to samo humor, a glumice i pjevačice ionako nije briga za njezinu emisiju: "Te žene zarađuju 28 milijuna dolara po filmu. Stvarno mislite da Nicki Minaj zanima to što se meni ne sviđa njezina haljina?".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nova tema rasprave tada je postala naslovnica nove knjige na kojoj Joan nosi krzno.

"Cijeli ovaj intervju postaje jako defenzivan, nosite li vi kožne cipele", pitaja ju je Joan. Kada je Fredericka odgovorila potvrdno, krenula je paljba: "Ne želim slušati o tome! Vi nosite kožu! Jedete piletinu, jedete meso. Ne želim slušati te gluposti. Dođite k meni s papirnatim remenom pa ću razgovarati s vama".

Fredericka je pokušala nastaviti razgovor o krznu, a to je samo dodatno razbjesnilo Joan.

"Znate što? Ja idem. Stvarno idem. Sve što ste napravili je negativno! Nisam čula ništa o tome da nasmijavam ljude 50 godina, da sam stavljena na Zemlju da nasmijavam ljude! Moja knjiga je smiješna! Nosim krzno životinje koja je ubijena prije 15 godina! Radim za organizacije koje se bore za prava životinja! Prestanite s 'radiš ovo, radiš ono, zlobna si'! Vi niste osoba koja bi trebala intervjuirati osobu koja se bavi humorom", rekla je ljutita Joan i izašla iz kadra.

"Je li ovo za ozbiljno", upitala je zbunjena voditeljica i na kraju s kiselim smiješkom priznala kako je mislila da se Joan čitavo vrijeme šali.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara