Otkriveni novi detalji o novom filmu Woodyja Allena

Otkriveni novi detalji o novom filmu Woodyja Allena

Foto: Guliver Image/Getty Images

NAJNOVIJI filmski uradak američkog redatelja Wooddyja Allena "Čarolija na mjesečini" ("Magic in the Moonlight"), koji bi trebao u kino distribuciju krenuti na ljeto 2014., romantična je krimi-komedija čija se radnja odvija u 20-tim godinama prošloga stoljeća, piše britanski Guardian.

Sadržaj svakog novog filma slavnog neurotika - scenarista, redatelja, komičara, autora, dramatičara i glazbenika čija je višedesetljetna karijera iznjedrila neke kultne filmove američke kinematografije poput "Annie Hall" (1977.), "Manhattan" (1979.), "Hannah i njezine sestre" (1986.), pa do novijih, snimanih mahom u Europi poput "Završnog udarca" (2005.) - tradicionalno je najpažljivije čuvana holivudska tajna.

No, kako se približava vrijeme distribucije njegova najnovijeg ostvarenja, nakon "Jasmine French" iz 2013., pojedinosti o filmu ipak polako počinju "curiti" u javnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Već je poznato da je "Magic in the Moonlight" romantična komedija čija se radnja odvija na jugu Francuske u 20-tim i 30-tim godinama prošloga stoljeća, te da glumačka ekipa ponovno uključuje neka zvučna imena poput Colina Firtha, Emme Stone i Jacki Weaver.

No, nakon što je tvrtka Sony Pictures Classics kupila prava za kinodistribuciju na sjevernoameričkom kontinentu, objavljene su neke dodatne informacije o samoj radnji filma. U svojoj najavi, SPC "Čaroliju" opisuje kao "romantičnu komediju o Englezu pozvanom da pomogne razotkriti moguću prijevaru, iz čega proizlaze razne osobne i profesionalne komplikacije". Radnja filma odvija se na "raskošnim imanjima Azurne obale, u jazz lokalima i mondenim okupljalištima bogataša toga doba".

Datum izlaska filma još nije poznat, no očekuje se da će u kino-distribuciju krenuti na ljeto.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara