Ove fotografije pokazat će vam zašto svi žele raditi u Googleu

Ove fotografije pokazat će vam zašto svi žele raditi u Googleu

Foto: D/DOCK

INSPIRIRANI garažom iz koje su Larry Page i Sergey Brin pokrenuli Google, dizajneri su preuredili amsterdamski ured internetskog giganta.

Naravno, to su mnogi prepoznali kao još jedan u nizu načina da kod onih koji radno vrijeme provode u dosadnim uredima, izazovu zavist.

Preuređeni ured nalazi se u južnom dijelu Amsterdama, a svaki kat prepun je nizozemskih utjecaja, od specifično oblikovanog recepcijskog stola pa sve do stropnih panela koji izgledaju kao lokalna slastica Stroopwafel.

Za uređenje se pobrinuo studio D/DOCK, a vodili su se naputcima Googlea koji je od njih zatražio da ne koriste toksične materijale i da se fokusiraju na uštedu energije i vode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valja spomenuti i Googleov restoran u kojem se zaposlenicima poslužuje ne samo ono što žele već i ono što im je potrebno, a uz zdravu prehranu tu je i teretana, soba za meditaciju i sobni bicikli koji su spojeni sa radnim stolovima pa zaposlenici mogu istovremeno trenirati.

Danja svjetlost dopire do svakog stola pa nema straha od depresivnih boksova u kojima su zaposlenici zatvoreni.

"Sreća, komfor, fleksibilnost, odmor, uravnotežene prehrana, vježba, danje svjetlo, svjež zrak i vizualna stimulacija stvari su koje ovaj ured čine zdravim", rekao je Coen van Dijck iz D/DOCKA dodavši da je riječ o uredu u kojem zaposlenici bolje rade.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara