Procurile Justinove i Selenine poruke prepune vrijeđanja?

Procurile Justinove i Selenine poruke prepune vrijeđanja?

Foto: Instagram

TABLOID Radar Online objavio je prepisku navodnog razgovora između Justina Biebera i Selene Gomez koja se odvila preko poruka.

Ona započinje ljubavnim SMS-om u kojem Bieber tvrdi da je voli na što ona odgovara: "Ne pušim više ta sranja. Bila sam iskrena i dala sam ti drugu šansu. Svi su moji prijatelji bili u pravu, ti si takav šupak". Ipak, on se tu nije dao te joj je poručio da je "ona jedino što mu treba", na što je dobio odgovor da je "ovisnik" koji "treba pomoć" te da treba poslušati svog menadžera i otići na odvikavanje jer je "bolestan".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je shvatio da je neće privoljeti natrag budući da mu je napisala da "treba jebeno odrasti" i da se nada da "će završiti u zatvoru" Bieber je navodno poludio te je krenuo vrijeđati: "JEBI SE! Ja trebam odrasti? Ha OK! Uživaj u životu bez MENE KUJO! Jebi se. Jebite se svi. Ja sam završio!". A nakon što je dobio odgovor da je to dobro i neka ode u "mirovinu" napisao je: "Ne čujem te od svog novca. Slavna si samo zbog mene. Svi to znaju. Odi jebi nekog drugog. Drži tu pičku bez talenta dalje od mene".

Selenin glasnogovornik tvrdi da su prenesene poruke lažne, Bieber se nije oglasio.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara