Sredina srpnja u Culture Club Revelin u znaku ljetnih rezidencija

Sredina srpnja u Culture Club Revelin u znaku ljetnih rezidencija

Foto: PR

SREDINA srpnja u Culture Clubu Revelin programski je predviđena za ljetne rezidencije. Od početka ljetne sezone Culture Club Revelin u svoj program uvrstio je house rezidenciju DANCElectricPHILIPEa, koja svakim izdanjem predstavlja nove goste.

Slijedi La Fiesta, atratktivan scensko glazbeni spektakl, te MTV Megahits Party sa aktualnim hitovima najpopularnije muzičke televizije na svijetu.

9. srpnja - DANCElectric Residency - CLASSIC TUNES SPECIAL

DANCElectric Residency' nastavlja svoje klupske večeri uz prepoznatljivu kombinaciju intezivnih deep, clubbing i vokal house ritmova. Ovo posebno izdanje 'DANCElectric Residency' predstavlja Vam DJ-a Antu Jakira, koji će nas provesti kroz hitove koji su u svoje vrijeme vladali plesnim podijima od ranih 80ih do danas. "From Strauss to House" mogli bi slobodno nazvati široku glazbenu podlogu 25 godišnje Jakirove karijere koja uključuje dugogodišnje iskustvo u muzičkoj produkciji.

Potporu gospodinu Jakiru za DJ pultom pruzit ce: DANCElectricPHILIPE, Speed, Audiometric, dBA & PhiberOptic.

Karte možete pronaći na ulazu po cijenama od 50 kn i VIP 120 kn

LaFiesta "Taste of Fetish" 11.7.2014@CULTURE CLUB REVELIN

Specijalna gošća Nikky Belluci, Amadeea-čarobni zvuci violine pomješani sa popularnim hitovima, najveći plesni akrobati na šipci, atraktivni performansi u neodoljivom eventu koji će vas držati budnima cijelu noć

Taste of fetish posebna je večer koju je kao svoje treće izdanje 11.7.2014 u Culture Clubu Revelin pripremio popularni scensko- glazbeni spektakl La Fiesta. La Fiesta koja je u zadnje vrijeme dosta tražen event širom regije, donosi nam svakim novim izdanjem posebnu dimenziju glazbeno scenskog doživljaja.

"Taste of Fetish"  dočarat će magiju plesa uz pregršt atraktivnih performerica , a za DJ pultom kao specijalna gošća nastupit će Niki Belucci. Niki Belucci dobro je poznata publici širom regije i uvjek je rado viđena gošća u Dubrovniku. Simbol ljepote, erotizma, slobode,seksualnosti, i nadasve kvalitetne klubske glazbe, vrhunske izvedbe, te izvrsne interakcije s publikom, Niki je upravo DJ-ica čija energija i karizma plijeni pažnju svih, zato budite spremni na nastup koji će vas oboriti s nogu! Uz svoju atraktivnu pojavu Niki u svom glazbenom repertoaru ima dinamične, melodične plesne hitove i svojim izvrsnom nastupom uvjek iznova osvaja publiku.

Senzualnim zvukom i nastupom scenu će ispuniti i mlada talentirana violinistica Amadeea, koja će izvesti najpopularnije hitove elektronske glazbe. Nakon sto je prosle godine uzdrmala plesni podij u Revelinu i napravila delirij među publikom vraća se opet u sklopu LaFieste, gdje će spojiti klasičan zvuk sa najvećim hitovima elektronskog zvuka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi glazbenu magiju ove izetne noći dopunili scenskim pokretom La Fiesta ponovno dovodi Anastasiu Sokolovu jednu od najboljih pole dance peformerica . Danas je pole dance izuzentno popularan i mnoge djevojke pohode razne pole- dance tečajeve, a kako to rade najbolji uvjerite se ove večeri kada će vam Anastasia Sokolova pokazati najluđe pokrete ovog zahtjevnog plesa.

Anastasii Sokolovoj pridružit će se i Dmitrii Politov najbolji svjetski pole akrobat. A za ono što će nam on pokazati možemo samo slobodno reći-ne pokušavajte kod kuće!

Magičnu fetish večer začinit će još atraktivne performerice iz svih djelova svijeta u glamuroznim kostimima i led roboti na plesnom podiju

Stoga ove večeri okusite fetish, neodoljivu snagu atraktivnog scensko - glazbenog doživljaja.

MTV Megahits Mash Up party VOL 3 -15.7.2014 @CULTURE CLUB REVELIN-Fresh hits from MTV Dance & MTV R&B top charts

Treće izdanje MTV HITS Mash up partija donosi nam hitove aktualnih MTV Dance & MTV R&B top liste kroz koje će vas provesti DJ Chris Twist- službeni MTV rezident u Hrvatskoj zadužen za plejadu aktualnih i klasičnih MTV hitova.

DJ Chris Twist (Frx) je jedan od hrvatskih DJ-a s najduljim stažem na sceni. Široka glazbena ekspertiza i općenito ljubav prema glazbi dovela ga je i do najpoznatije svjetske glazbene TV kuće, MTV-a, gdje od listopada 2009. obavlja dužnost glavnog Talents & Music managera za Hrvatsku . Ovoga puta 15.7.2014 dubrovačku publiku će uvesti u aktualnu MTV Dance & MTV R&B top listu, pa će se na repertoaru naći novi hitovi Calvina Harrisa , Afrojacka, Tiesta , Michael Jacksona, Beyonce, Kiesza, Mr. Probza, Olivera Heldensa i mnogih drugih.

Za uvod u večer prepunu plesnih hitova zadužena je rezident ekipa Culture Cluba Revelin: Speed, Audiometric crew i DANCElectricPHILIPE!

Cijene ulaznica 50 kn –pretprodaja, 80 kn na dan koncerta i VIP 120 kn.

Dan iza MTV partija 16.7 .2014 DANCElectricPHILIPE okupit će supporting ekipu koja ce se u nadolazećem Revelin elektronic festivalu od 17.do 19.7.2014 pobrinuti za zagrijavanje publike te završetak svakog dana/noći na festivalu.

Ulaznice za scensko glazbeni spektakl La Fiesta potražite na pretprodajnim mjestima Culture Cluba Revelin, a za ostale evente na ulazu kluba.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?