Zalazak sunca u Hrvatskoj među osam najljepših na svijetu!

Zalazak sunca u Hrvatskoj među osam najljepših na svijetu!

Foto: Shutterstock

PROMOVIRATI ljepote neke zemlje može se na bezbroj načina, a od svih silnih turističkih popisa na kojima se mogu naći najljepše, najskrovitije, najpovoljnije ili najluksuznije destinacije svijeta, sad je stiglo vrijeme za jedan kakav još nismo vidjeli.

Naime, Huffington Post odlučio je sastaviti popis mjesta s najljepšim zalascima sunca i pritom im nije promaklo na popis uvrstiti i Hrvatsku! Točnije, još jednom se na njihovom popisu našao Dubrovnik, koji, čini se, svojim čarima toliko privlači Amerikance da gotovo više nisu u stanju napraviti popis ove vrste, a da se na njemu ne nađe ovaj "biser Jadrana", kako ga redovito nazivaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj put Dubrovnik je opisan vrlo kratko: "Ovaj stari grad, biser Jadrana, jedan je od dragulja svijeta, a njegove, još uvijek nedirnute zidine, pravo su mjesto za dramatične zalaske sunca", a našao se na trećem mjestu popisa. Prva dva zauzeli su Siem Reap u Kambodži i Zapadno jezero u Kini, a na popisu su se našli i francuska Nica, Tralee u Irskoj, Kota Kinabalu na Borneu, Volcán u Panami i Punta del Este u Urugvaju.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara