Anica Kovač: Nogometnoj reprezentaciji fali jačine, duha i vatre

Foto: Index

ANICA KOVAČ se osvrnula na stanje u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Supruga bivšeg nogometaša Roberta Kovača uočila je neke manjkavosti među vatrenima te Exkluzivu otkrila što misli o tome. "Meni u reprezentaciji fali jačine, duha nekoga, treba tu malo više neke vatre. To je moje razmišljanje, kao nogometnog stručnjaka", smije se lijepa Anica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivša misica misli kako bi njezin Robert i dalje mogao igrati u repki. Otkako je u mirovini, njihovoj obitelji je dobro, ali Anica svejedno primjećuje krizu koja vlada u zemlji. "Ja se nemam što požaliti, naravno, vidim svašta toga teškoga u državi, ali mislim da je ljubav veća od svega". Prosvjednicima na ulicama nije se poželjela pridružiti jer ima drugačije nazore: "Ja sam za ovu drugu verziju, šutjeti i raditi, iako teško šutim".

Bivša prva pratilja Miss svijeta danas tu scenu baš i ne prati previše. O trenutnoj hrvatskoj misici zna samo da se zove Katarina i još nekako. Iako uvijek izgleda odlično i dotjerano, Anicu kaže kako je umjesto mode više zanimaju neke druge stvari, one vezane uz kućanstvo i brigu za obitelj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara